Våra tjänster

Professionella Advokattjänster i Eskilstuna

Upptäck vårt breda utbud av juridiska tjänster. Från familjerätt till brottmål och fastighetsrätt, vårt team av erfarna advokater är här för att ge dig det stöd du behöver.

Brottmålsadvokat

Att stå inför ett brottmål kan vara en utmanande tid. Vårt team av brottmålsadvokater i Eskilstuna är här för att försvara dina rättigheter och se till att du får en rättvis rättegång. Vi erbjuder expertis och stöd i alla aspekter av brottmål.

Begär oss som berottsmålsadvokat

Familjerätt

Våra advokater inom familjerätt i Eskilstuna erbjuder expertis och stöd i alla aspekter av familjerätt, inklusive skilsmässa, vårdnadstvister och underhållsfrågor. Vi strävar efter att erbjuda en tjänst som är både juridiskt korrekt och känslomässigt stödjande.

Kontakta våra familjejurister

Fastighetsrätt

Fastighetsrätt kan vara ett komplext område. Våra advokater inom fastighetsrätt i Eskilstuna erbjuder expertis och stöd i alla aspekter av fastighetsrätt, inklusive köp och försäljning av fastigheter, grannfejder och bygglov. Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom juridikens komplexiteter.

Inled kontakt för fastighetsrätt

Vi på Advokat Eskilstuna vill uttrycka vårt varma tack för att du tog dig tiden att besöka vår hemsida. Vi hoppas att du hittade den information du sökte och att du fick en inblick i hur vi kan hjälpa dig med dina juridiska behov.

Om du har några frågor eller om du vill diskutera ditt specifika ärende, tveka inte att kontakta oss. Vårt team av erfarna advokater är redo att ge dig den expertis och det stöd du behöver.

Sajten drivs av Agenci & Peys som tillsammans förvaltar Advokat Eskilstuna